Antikol

Antikol

Standartinė Laurynas » 2009-07-22 15:07:53

Atidave man cia zmogus buteliuka Antikol vaistu. Mintis pradeti juos vartoti kilo tik todel, kad dabar isvis nebeturiu pinigu, o ka atsitiktinai gaunu, AISKU, isleidziu svaigalams. Esme tame, kad sudziuvau visiskai, kaip drakula, bet man ne tai svarbu. Pradejau labai blogai fiziskai jaustis, o...na, kad paciam viska pabaigti, drasos truksta, tai butu jau trecias kartas. Gydytis, ar kreiptis pagalbos- man neperzengiamas slenkstis, ne del gedos, ar arogancijos, o del visisko nebuvimo savivertes jausmo (vis neapleidzia tas supratimas, kad as tik tiek ir vertas, nes mano kaina tokia), na bet man jau nuo vaikystes tas perdetas kuklumas budingas.
Norejau paklaust kas nusimanot, esme tame, kad tu vaistu galiojimas jau pasibaiges pries 5 metus, ar tures tai itakos poveikiui?
Nes ideja viso to, kad negalesiu gert ir negersiu. Vietoj stipriausio alaus, gal pakeli makaronu nusipirksiu. Noriu imtis drastisku priemoniu tam pakeisti. Nes laaaabai jau fiziskai kankinuosi pastaruoju metu. Plius dar psichologines problemos...
Laurynas
Dažnas svečias

Re: Antikol

Standartinė Pasiklydes » 2009-07-22 17:14:53

Laurynas rašė:Atidave man cia zmogus buteliuka Antikol vaistu. Mintis pradeti juos vartoti kilo tik todel, kad dabar isvis nebeturiu pinigu, o ka atsitiktinai gaunu, AISKU, isleidziu svaigalams...Norejau paklaust kas nusimanot, esme tame, kad tu vaistu galiojimas jau pasibaiges pries 5 metus, ar tures tai itakos poveikiui?
Nes ideja viso to, kad negalesiu gert ir negersiu. Vietoj stipriausio alaus, gal pakeli makaronu nusipirksiu. Noriu imtis drastisku priemoniu tam pakeisti. Nes laaaabai jau fiziskai kankinuosi pastaruoju metu. Plius dar psichologines problemos...

Anticol yra medikamentas, skirtas priklausomybei nuo alkoholio gydyti. Šis vaistas sutrikdo alkoholio skaidymą kepenyse, todėl šis skyla tik iki acto rūgšties aldehido. Kaupdamasis organizme jis sukelia stiprų apsinuodijimą, pasireiškiantį pykinimu, vėmimu, viduriavimu, galvos, pilvo skausmais ir pan... Tau to viso labai reikia??? Sūlyčiau nuoširdžiai nusipirkti ne makaronų ar juolab alaus o valytis organizmą, vasara, pilna gana pigių ir lietuviškų vaisių daržovių ir bandyk negerti tik šiandien... neturiu patirties žaidžiant su šiais vaistais bet paskutiniais gerimo epizodais ar net ir negeriant kurį laiką pykino vimdė ir taip padoriai... juolab nevartok velniai žino kada pasibaigusiu vaistu, gi rėkia farmacininkai kad pasibaigęs galiojimo vaistas su laiku tampa ne vaistu o nuodu..
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė Laurynas » 2009-07-22 18:41:36

Pasiklydes rašė:
Laurynas rašė:Atidave man cia zmogus buteliuka Antikol vaistu. Mintis pradeti juos vartoti kilo tik todel, kad dabar isvis nebeturiu pinigu, o ka atsitiktinai gaunu, AISKU, isleidziu svaigalams...Norejau paklaust kas nusimanot, esme tame, kad tu vaistu galiojimas jau pasibaiges pries 5 metus, ar tures tai itakos poveikiui?

Anticol yra medikamentas, skirtas priklausomybei nuo alkoholio gydyti. Šis vaistas sutrikdo alkoholio skaidymą kepenyse, todėl šis skyla tik iki acto rūgšties aldehido. Kaupdamasis organizme jis sukelia stiprų apsinuodijimą, pasireiškiantį pykinimu, vėmimu, viduriavimu, galvos, pilvo skausmais ir pan... Tau to viso labai reikia??? Sūlyčiau nuoširdžiai nusipirkti ne makaronų ar juolab alaus o valytis organizmą, vasara, pilna gana pigių ir lietuviškų vaisių daržovių ir bandyk negerti tik šiandien... neturiu patirties žaidžiant su šiais vaistais bet paskutiniais gerimo epizodais ar net ir negeriant kurį laiką pykino vimdė ir taip padoriai... juolab nevartok velniai žino kada pasibaigusiu vaistu, gi rėkia farmacininkai kad pasibaigęs galiojimo vaistas su laiku tampa ne vaistu o nuodu..

Negaliu as normaliai, o man tie 'pasistenk nors siandien' tai tikrai nepades. Ir geriu as dar ir del savo polinkio i savidestrukcija. As zinau, kad man daug kas pasakytu varyk pas psichologa, bet tikrai neisdrysiu. Busena isgerus alko ant antikolo- puikiai zinau :D Kadais nuo triju isgertu tableciu 2 savaites net alaus negalejau pusbonkes ikalti- veidas pasidarydavo, kaip indeno, susitraukdavo vyzdziai, na gert ant jo tikrai neimanoma.
Uzvedziau sita tema, nes galvoju gal cia yra zmoniu kas su farmacija susije. Nepaslaptis juk, kad vaistu galiojimo laikas, daznai buna ir farmacininku fintas, kad ju daugiau parduot butu imanoma. Beje, siai dienai sis preparatas jau isiimtas is vaistu saraso. Ech... tikrai atrasciau drasos nuryti pora tab, nes nors ir zinau, kad vistiek jau keliauju i galiaka, bet tas kelias man lb skausmingas pasidare. Bent pailseciau kuri laika. Makaronais atsipeneciau :)
P.S. neperseniausiai teko patirti, kad net ir '70 metais pagamintas Tarenas vis dar kuo puikiausiai veikia. (kokiu tik nesamoniu nepridarai aptemus protui :( Buvau apsiryjes net sito sudo, taip sunku kartais gyvent su ta instaliuota programke, kad tokiam kaip as viskas sueis).
Laurynas
Dažnas svečias

Standartinė Pasiklydes » 2009-07-22 20:51:22

Puikiai žinau aš visas tas autodestrukcijas, neskiesk čia gerbiamasai, rijau kas pakliuvo po ranka, dolbinausi, užgerdavau ant viršaus, išvemdavau vėl, nelysdavo pro gerkle, tada i raumenis suskystinta ar i vena... nors jei nori tručintis gali pas mane i garaža uzsukti, nereikes nei antikolio nei nieko, pilna nereceptiniu skysciu ir medžiagu, kaip pagersi nieko nebenoresi..

Dėl farmacijos, taip be abejo, gali ryti ir 10 ir 20 metu senumo, kas tau uždraus... suri va irgi su pelesiais valgo, tai ko nevalgyti dešros su pelesiais ar duonos, gal kaip tik pasidaro subtilesnis skonis, pagereja kokybe.. bet žinai perfrazavus pasakyma nežinojimas neatleidzia nuo atsakomybes, galima sakyti idiotizmas neatleidzia ir nepateisina pasekmiu..
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė viktoras » 2009-12-13 16:51:04

Gal kas žino,kur Vilniuje disulfiramo nusipirkti?Gal rusai atveža?Lidevino irgi nematyti.
Vartotojo avataras
viktoras
Senbuvis

Standartinė tutis » 2009-12-13 22:00:31

Pasirodo ir nuodas būna praterminuotas :shock: A tai kū?... tadu jau "nenusitrūčysi" :oops: :wink:
......atėjo prasta mintis - galvoju iš naujo,
...vėl neigiama - vėl iš naujo!
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė Jurga » 2009-12-14 13:59:23

Perskaicius temos pavadinima kazkaip situs prisiminiau :mrgreen:

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Jurga