Manau, kad visada, ką bedaryčiau, pirmiausia darau dėl to žmogaus. Šalia, gal būt eina nusiraminimas, kad padariau viską, ką galėjau.
Tai savanaudiška? O nedaryti nieko - neegoistiška? Būti išmintingu, iš karto nuspręsti, kad tai neduos rezultato - tai neegoistiška, tai ne puikybė? Juk bet kur tik Dievas žino, kaip bus...
Be to, aš vis "provokuoju" išgirsti nuomonę apie ĖJIMĄ į užgėrimą, o jūs jau kalbate apie tai, kai žmogus jau geria, t.y. prasidėjęs užgėrimas. Dėl to tai ir diskutuot nėra ko, visur su visais sutinku

tik norėjau giliau į tai pažiūrėti, deja, nelabai sekasi. Tiek to.
"kiekvieno AA nario supratimas apie programa..."
Oli, ne apie programą kalba. Ne man vertinti programą, ji yra tokia, jos dėka aš ŠIANDIEN blaiva. Aš ją priimu ir vertinu. Bet programą interpretuoja/aiškina/moko/dalijasi patirtimi...... žmonės.
Bet jau nebenoriu toliau kalbėti.
Pabaigai tik tiek pasakysiu: aš už laisvą Lietuvą, bet tai nereiškia, kad turiu sutikti su visais joje vykstančiais marazmais.
Aš už AA ir jų programą, bet neprivalaus taikstytis su marazmais (žmonių, kurie laiko save blaiviais ir gyvenančiais pagal programą - NE PROGRAMOS!!!), jei juos matau. Sorry

Aš ne viena...