Gyvenimas atkrytyje

Gyvenimas atkrytyje

Standartinė Pasiklydes » 2010-03-22 13:07:48

Vis sunkiau darosi koncentruoti dėmesį... Pokalbiuose “jei tik aš galėčiau“ sindromas tampa įprastiniu reiškiniu. Alkoholikas narkomanas pradeda įsivaizduoti kas jį išgelbės arba jį išvaduos iš viso šito , koks nors įvykis, kuris vargu ar yra realus.. galų gale nieko neįvyksta... stebuklų laikas pasibaigia... kas ka pridurs?...
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Re: Gyvenimas atkrytyje

Standartinė tutis » 2010-03-22 13:35:31

..."labai daug keistų, puikių, fainų,...(laisvas pasirinkimas įstatyti savo 8) ), prasimerkęs pamatau"(plg. "Rondo", berods) :wink:
......atėjo prasta mintis - galvoju iš naujo,
...vėl neigiama - vėl iš naujo!
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė Audronis » 2010-03-22 14:47:20

tutis rašė:..."labai daug keistų, puikių, fainų,...(laisvas pasirinkimas įstatyti savo 8) ), prasimerkęs pamatau"(plg. "Rondo", berods) :wink:

Gytis Paškevičius - Šiam pasauly visko būna - http://www.youtube.com/watch?v=_14p0vgfAT4

Puiki daina, ypač akis po baliaus pramerkus... Man, kaip ir daugeliui tikriausiai, vienu gyvenimo tarpsniu labai tiko...
Ačiū Dievui — vakar negėriau, pasistengsiu to nedaryti ir šiandien.
Audronis
Senbuvis

Standartinė tutis » 2010-03-22 17:21:12

Man ir dabar, neimant pirmos, kasdien vis daug naujo pamatau, neatsidžiaugiu, kokių fainų dalykų blaivios akelės išvysta,... gal čia tik Šiauliuose, Pashkės apdainuotame krašte šytokios nuostabybės dedasi :wink:
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-03-23 08:02:06

"patiriama vis daugiau ir daugiau sunkumų kontroliuojant savo mintis, jausmus, sprendimus ir elgesį. Šis progresuojantis ir žalingas kontrolės praradimas sukelia rimtų problemų visose gyvenimo sferose. Nukenčia sveikata ir gerovė. Kad ir kaip atkakliai vėliau bandoma atgauti kontrolę, to padaryti nebeįmanoma..."
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė tutis » 2010-03-23 10:50:10

Kas galvoj tokie ir veiksmai, ką darau tas ir gaunas, ką pridariau tokį rezultatą ir turiu, taip y jaučiuosi :roll: - šitokį dėsningumą "atradau" blaivioje kasdienybėje, neimdamas pirmos 8) .
Jei šį eiliškumą sumaišau - tuoj pareis kablys :wink:
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė Nika » 2010-04-17 21:18:13

Aš mislyju, kad atkrytis aplanko ir turi aplankyt karts nuo karto - jei alkoholizmas yra liga su visom stadijom, tai buna paumejimai ;). Galvoju, kad geriausiai tą busena pastebi kiti, todel reik netylet, kalbetis su kazkuo apie savo savijauta. Atkrycio pozymiu yra gana daug, bet kai juos pazisti, nebe taip baisu - zinai ko reik saugotis, ka reik daryt.
Buvo apeme tokios keistos busenos, kad net susirinkimai sunkiai pramuse, buvo minciu ir apie ekstrasensus, ir apie psichologe. Bet gi zinau kas man yra :) Ir kai tik prisimenu, kas esu, atsiranda atsakymai - ka daryt :)
Fuch... Blaiva :)
Vartotojo avataras
Nika
Senbuvis

Standartinė kristina » 2010-04-18 11:25:36

As irgi galvoju, kad aplanko kartas nuo karto paumejimai. Manau man jie pasireiskia staigiu gyvenimo prasmes ieskojimu :) Pradeda atrodyti, kad gyvenu ne savo gyvenima, kad kasdiena supa beprasmybe-valgymas, darbas, galvos linkciojimas arba purtymas ir gyvenimas diena is dienos del to, ir kad zmones negeri, o as noriu trobeles misko pakrasty, kur nebutu zmoniu.. Pasidarau l.jautri ir asaringa del smulkmenu. Bet praeina. Jo, reikia kalbetis, o ne krauti tuos amenelius savy, kol viena diena jie gali pargriauti tave visu sunkumu. Viskas pareina. Padeda zinojimas, kad taip jau yra ir dar bus, bet praeis.
Vartotojo avataras
kristina
Senbuvis

Standartinė militarys » 2010-04-18 12:12:07

analogiškos būsenos buna ir pas daugelį neturinčių cheminių priklausomybių. Tai jiems tada paūmėjimas ko? Ligos, kuri vadinasi chroniška gyvenimozė?
Nesiginčiju, šiaip bambu. Pats esu linkęs, vos tik pamatęs kokią ten naujasnę ryškesnę atiketę sau prisiklijuot. Diaprėsija, Atkrytis, ar šiaip koks ten pimpelsango sindromas...
Bet jūs šimtą kart teisios - save reik stebėt. Ačiū, kad primenat.
militarys
Senbuvis

Standartinė kristina » 2010-04-18 12:31:53

:) vat tame ir yra esminis kirtumas tarp priklausomu zmoniu ir neturinciu priklausomybes, kad uzejus kokiai briedovai busenai as galiu prisigerti. Bet vis geriau pazistant save, liguistai nebepriimu tokiu nuotaiku krastutinumu. Npakeisiu savo esybes, netapsiu kryksciancia is laimes blondine :D nu ir kas.
Vartotojo avataras
kristina
Senbuvis

Standartinė arunas-studentas » 2010-04-18 23:32:13

Skaičiau atkričio sindromo teoriją - pusė punktų man tinka... O gal ir daugiau, bet ... šiandien dar blaivas. Ir su Jumis!
"Dažnai labiausiai bijome daryti tai, ko mums labiausiai reikia" - Timothy Ferriss
arunas-studentas
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-05-10 09:12:46

Man šiaip šis terminas nepatinka, na yra tai yra... prafokusavau savo paskutinius koki 10 metų, ten duok Dieve mėnesiukas ar du kas nesivadintu atkrytis.. kita vertus at-kristi, turi ant kažko už-lipti, nebent krentama lygioje vietoje, bet vistiek... karta bendravau su anoniminiu vienu tarkim kaifariku, sako pas tave sindromas jau isibegejes to atkryčio ir toliau nebus lengviau, bus tik hrenoviau... na sakai, tu žinai.. vsio rišk su coca cola, reb buliu, cigaretemis, tabletemis, alumi ir panašiai :) gal jisai ir buvo teisus tam tikra prasme.. :wink:
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-05-24 09:06:17

Sunku pasakyti ar gyvenimas tai atkrytis ar visas atkrytis čia ir vadinasi hop i priamo v ga... :?
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė tutis » 2010-05-24 16:31:05

Parkristi tik atsikėlęs galiu :roll:
Jei jau atsikėlėi tai y džiaukis, tau jau gerai, y eik nesidairydamas kol gulėt palikusieji atgal neįtraukė(plg.J.Erlickas) :wink:
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė minde » 2010-06-06 19:36:33

Atkritis yra dar kol neuzgeri kai uzgeri jau po atkricio.Aš kai atkritau tai pastuvei gyvenau atkritija bet tu simtomu as nepatebjau nes gal rimtai i juos neziuredavau.Dabar atsikeliau is naujo ir zingsniuoju iš palengvo ir zinuot prdedu save pagauti po truputi ir pastebeti atkricio simtomus,manau kad tai yra gerai kad as juos pradejau pastebeti taip turiu daugiau sansu isbuti blaivas negu ju nepastebedamas
Šendien aš blaivas ir taip diena po dienos.
minde
Dažnas svečias

Kitas

Grįžti į Kas yra atkrytis?

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias