Noriu mesti gerti

Re: Noriu mesti gerti

Standartinė virgelis » 2010-05-25 11:57:20

.<...>[/quote]
Pažįstu ne vieną žmogų kuriam tai padėjo. Beje, vienam iš jų metinis kodas nuo gėrimo ir metinis nuo rūkymo veikia jau gal 15 metų ;)[/quote]
Manau kad joks kodas nepades jei koduosies del aplinkiniu, artimuju, darbo. Kai suprasi kad koduojiesi, geri vaistus ar varai i Minesota del saves, o ne verciamas kazkokiu miglotu pazadu ir isipareigojimu kitam ,tai tikrai pades. Tik po viso to negalima likt vienisam arba, kas dar blogiau, sugryzt pas senus savo sugerovus.
Vartotojo avataras
virgelis
Naujokas

Standartinė antbangos » 2010-07-26 21:14:54

https://sites.google.com/site/laisvamzmogui/
suvokimas žalos ir situacijos pripažinimas - jau pusė kelio nueita metant vartoti alkoholio nuodus
antbangos
Naujokas

Standartinė virgelis » 2010-08-03 10:31:39

antbangos rašė:https://sites.google.com/site/laisvamzmogui/
suvokimas žalos ir situacijos pripažinimas - jau pusė kelio nueita metant vartoti alkoholio nuodus

Nezinau ar tikrai puse kelio,bet drystu manyt kad 1-as zingsnis zengtas.
Vartotojo avataras
virgelis
Naujokas

Standartinė rymkas » 2010-08-11 23:00:16

ko tai drystu abejot as zinojau kad as jau alkoholikas pries 15 metų ir pripazinau sau kad toks esu ir kad gyvenimas nevaldomas pripazinau nu ir kas man tai visiškai netrugdė gert mat buvau save nurases i nepataisomus alkoholikus kurie turi gert ir nejauciau jokiu sazines graužimu prasilakiau nu ir ka ne as pirmas ir paskutinisbet ilgainiui atsibodo gatves slifuot ir baruose sėdėt ir emiausi žingsniu ka nors daryt kad negerciau sėkmingai tai kuris laikas jau pavyksta. :arrow:
tik laikas is akmens gali uzauginti gele
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Ankstesnis

Grįžti į Noriu mesti gerti

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias