Noriu mesti gerti

Re: Noriu mesti gerti

Standartinė Citrina » 2010-03-03 15:05:55

storas rašė:Nemanau kad siame forume kam nors tureti rupeti mano svoris :) Bet is labai mandru gertrudos atsakymu galima padaryti isvada, kad jos smegenims atsigauti(pradziuti :roll: ) menesio blaivybes ryskiai per mazai :lol:

Na, svoris irgi nieko gero. :wink:
"Jeigu idėja iš pirmo žvilgsnio neatrodo absurdiška – ji yra beviltiška."
Albertas Einšteinas
Citrina
Senbuvis

Standartinė storas » 2010-03-03 15:12:34

Citrina rašė:
storas rašė:Nemanau kad siame forume kam nors tureti rupeti mano svoris :) Bet is labai mandru gertrudos atsakymu galima padaryti isvada, kad jos smegenims atsigauti(pradziuti :roll: ) menesio blaivybes ryskiai per mazai :lol:

Na, svoris irgi nieko gero. :wink:

Yra daug negeru dalyku pasaulyje :wink:
Blaivus ir tuo patenkintas :)
Vartotojo avataras
storas
Naujokas

Standartinė arunas-studentas » 2010-03-03 20:39:42

e rašė:arunai-studente, tai bulvės moterys kiaulės ir šnapsas kaip ir vienas bendras lygis? (; gražu, kur ritasi pasaulis..

Aij, prie šnapso buvo viskas vienas bendras lygis... Nors velnias žino kaip ten buvo... Kartais panos buvo svarbiau už šnapsą, kartais šnapsas buvo svarbiau. Įdomiausia tai, kad kai šnapso nebuvo - panos bėgdavo nuo manęs, o kai prilupdavau - pasirašydavo. Su girtu ir smirdinčiu... Paradoksas koks tai. Įtariu, kad prilupęs tiesiog pasitikėdavau savim, o trezvas tik ir laukdavau kada prames mane ir visa neverbalika tai rėkiau. Matyt tai nelabai į temą, bet paprastai po tokių pagėrimų su moterim - labai norėdavau mesti gerti.
"Dažnai labiausiai bijome daryti tai, ko mums labiausiai reikia" - Timothy Ferriss
arunas-studentas
Senbuvis

Standartinė Vitalis » 2010-03-03 20:54:17

arunas-studentas rašė:
e rašė:arunai-studente, tai bulvės moterys kiaulės ir šnapsas kaip ir vienas bendras lygis? (; gražu, kur ritasi pasaulis..

Aij, prie šnapso buvo viskas vienas bendras lygis... Nors velnias žino kaip ten buvo... Kartais panos buvo svarbiau už šnapsą, kartais šnapsas buvo svarbiau. Įdomiausia tai, kad kai šnapso nebuvo - panos bėgdavo nuo manęs, o kai prilupdavau - pasirašydavo. Su girtu ir smirdinčiu... Paradoksas koks tai. Įtariu, kad prilupęs tiesiog pasitikėdavau savim, o trezvas tik ir laukdavau kada prames mane ir visa neverbalika tai rėkiau. Matyt tai nelabai į temą, bet paprastai po tokių pagėrimų su moterim - labai norėdavau mesti gerti.

Jo, jo ir man sis klausimas ne karta buvo pasistojes... ;)))

Anot voeno ruso klasiko - "Чем меньше женщину мы любим, тем больше нравимсей мы ей..." :))))
Vartotojo avataras
Vitalis
Senbuvis

Standartinė Gertruda » 2010-03-03 22:59:12

storas rašė:
Gertruda rašė:
storas rašė:Na galetu Gita ir Gertruda papasakoti kaip joms sekasi mesti gerti.Nuosirdziai tikiuosi kad puikiai.Sveikinu visus su pavasariu ir dziaugiuosi kad blaivus ir kartu su jumis :D

Galetum geriau papasakoti kaip tau sekasi mesti svori :D
Tai va, kad klausimas "kaip sekasi mesti gerti" :D nesusipratimas. Na, kaip i ji atsakyti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemanau kad siame forume kam nors tureti rupeti mano svoris :) Bet is labai mandru Gertrudos atsakymu galima padaryti isvada, kad jos smegenims atsigauti(pradziuti :roll: ) menesio blaivybes ryskiai per mazai :lol:
Dar tas uzrasas-"einu is degtines n laiko" :shock: irgi ryskiai neliteraturinis.Gal Gertruda pas degtine sveciuose buvo :wink:

storas, ko tu daba... mmmm... isizeidei :) storu ir blaivu irgi mums reikia :lol:
P.S :P
Paveikslėlis

"Ir kai tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda tau įgyvendinti šį troškimą…” Paulo Coelho
skype sese34
Vartotojo avataras
Gertruda
Dažnas svečias

Standartinė storas » 2010-03-04 12:39:41

Uzknisa kai kabinejasi prie zodziu,niko ir tt Gal ir i save reiktu atkreipti demesi .Cia tinka tas posakis apie nematyma rasto savo aky,uztai gerai pastebim krisla pas kitus :wink: Tiek to,cia lyg tai ne razborkiu puslapis ...Man kaip tik 4 menesiu blaivybes jubiliejus suejo :D
Peace
Vartotojo avataras
storas
Naujokas

Standartinė Citrina » 2010-03-04 13:56:49

storas rašė:Man kaip tik 4 menesiu blaivybes jubiliejus suejo :D

Nuoširdžiai džiaugiuosi tavo blaivybe. :)
"Jeigu idėja iš pirmo žvilgsnio neatrodo absurdiška – ji yra beviltiška."
Albertas Einšteinas
Citrina
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-03-04 14:17:18

arfa rašė: Nereikia buti tokiam izeidziam, cia juk virtualus pasaulis, netikras...

Aišku kai itampos forume mažiau manau visiems i naudą... bet tai ko šitas pasaulis toks "netikras"... netikri žmonės rašo diskutuoja ar mintys netikros už kurias gyvai žmogus neatsakingas ir gali bet kada jų išsiginti.. :? Hmmm...
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė e » 2010-03-04 14:21:33

tikras tikras :) arfa, ko daugiau norėt
rugsejo 26d. 2008
Vartotojo avataras
e
Senbuvis

Standartinė arunas-studentas » 2010-03-04 14:35:53

ir aš esu tikras, ir mintys mano tikros, ir emocijos tikros, ir istorijos mano tikros, ir pagal pageidavimą man galima į parankę įsikabinti, ir šiaip apsikabinti, ir arbatos išgerti, ir mumumu galiu pasakyti, ir įkasti galiu, ir paguosti, ir pamyluoti, ir mandrais žodžiais galiu šnekėti, ir nemandrais, ir kolūkiečiu galiu būti, ir architektu, galiu ir nebūti ... Na aš tiesiog ESU
"Dažnai labiausiai bijome daryti tai, ko mums labiausiai reikia" - Timothy Ferriss
arunas-studentas
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2010-03-04 16:02:44

Aš tai irgi - patikinu - esu tikra :lol: :lol: :lol: . Virtualus pasaulis man skiriasi nuo realaus gal tik tuo, kad čia, forume, galiu lėtai dėstyti savo mintis, jas pataisyti, patikslinti. Nors ir realybėje niekas netrukdo to daryti... Viskas čiki :wink: ...
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė storas » 2010-03-04 18:54:22

Mano kuklia nuomone-viskas cia tikra-ir emocijos ir simpatijos ir tt.Tiesiog zmogaus nematai ir net neisivaizduoji kaip atrodo.Negi tada netikras kalbejimas telefonu,laisku rasymas :?: O jautrumas-toks dalykas,kuriam neisakysi-pyk,nepyk,jausk ta,jausk ana ..Netureciau sitos,dar poros kitu savybiu-gal ir alkoholiu piknaudziauti nebuciau pradejes,gal niekada ir siame puslapyje nerasyciau ........
Vartotojo avataras
storas
Naujokas

Standartinė Brigita » 2010-03-04 22:33:06

Visiškai pritariu storui. Skirtumas čia tik toks, kad realiai nematai žmogaus. O tas "nematomas", likęs "anapus kadro" irgi turi savus jausmus, savo mąstymą, požiūrį. Melagingos emocijos... Dažnai ir realybėje, žiūrėdami konkrečiam asmeniui į akis anaiptol ne visi sugeba pasakyti tiesą...
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė Edvardas » 2010-03-05 09:21:16

Bet kam rašyti tai ko nenori? Nebent nebuvai priimtas į konservatoriją ir liko neatskleistas talentas, tada taip-forume galime vaidinti kažkokį svajonių ar nekenčiamą personažo vaidmenį. Nežinau, niekad nerašiau dirbtinai, net , jei prasiveržia kokie egoistiniai sakiniai-jie ,, iš širdies". :)
Vartotojo avataras
Edvardas
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2010-03-05 19:04:04

Na, aš tai kartais rašau, ko nenoriu rašyti. Rašau apie savo jausmus, anksčiau - dažniau gal apie nusivylimus. Nes man reikia su kažkuo pasidalinti apie tai. Kai sunku. Kai linksma. Forume aš esu gavusi labai daug gerų patarimų. Gaunu jų ir dabar...
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Noriu mesti gerti

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias