storas rašė:Nemanau kad siame forume kam nors tureti rupeti mano svorisBet is labai mandru gertrudos atsakymu galima padaryti isvada, kad jos smegenims atsigauti(pradziuti
) menesio blaivybes ryskiai per mazai
Na, svoris irgi nieko gero.
storas rašė:Nemanau kad siame forume kam nors tureti rupeti mano svorisBet is labai mandru gertrudos atsakymu galima padaryti isvada, kad jos smegenims atsigauti(pradziuti
Citrina rašė:storas rašė:Nemanau kad siame forume kam nors tureti rupeti mano svorisBet is labai mandru gertrudos atsakymu galima padaryti isvada, kad jos smegenims atsigauti(pradziuti
Na, svoris irgi nieko gero.
e rašė:arunai-studente, tai bulvės moterys kiaulės ir šnapsas kaip ir vienas bendras lygis? (; gražu, kur ritasi pasaulis..
arunas-studentas rašė:e rašė:arunai-studente, tai bulvės moterys kiaulės ir šnapsas kaip ir vienas bendras lygis? (; gražu, kur ritasi pasaulis..
Aij, prie šnapso buvo viskas vienas bendras lygis... Nors velnias žino kaip ten buvo... Kartais panos buvo svarbiau už šnapsą, kartais šnapsas buvo svarbiau. Įdomiausia tai, kad kai šnapso nebuvo - panos bėgdavo nuo manęs, o kai prilupdavau - pasirašydavo. Su girtu ir smirdinčiu... Paradoksas koks tai. Įtariu, kad prilupęs tiesiog pasitikėdavau savim, o trezvas tik ir laukdavau kada prames mane ir visa neverbalika tai rėkiau. Matyt tai nelabai į temą, bet paprastai po tokių pagėrimų su moterim - labai norėdavau mesti gerti.
storas rašė:Gertruda rašė:storas rašė:Na galetu Gita ir Gertruda papasakoti kaip joms sekasi mesti gerti.Nuosirdziai tikiuosi kad puikiai.Sveikinu visus su pavasariu ir dziaugiuosi kad blaivus ir kartu su jumis
Galetum geriau papasakoti kaip tau sekasi mesti svori![]()
Tai va, kad klausimas "kaip sekasi mesti gerti"nesusipratimas. Na, kaip i ji atsakyti
![]()
![]()
![]()
Nemanau kad siame forume kam nors tureti rupeti mano svorisBet is labai mandru Gertrudos atsakymu galima padaryti isvada, kad jos smegenims atsigauti(pradziuti
Dar tas uzrasas-"einu is degtines n laiko"irgi ryskiai neliteraturinis.Gal Gertruda pas degtine sveciuose buvo
storas rašė:Man kaip tik 4 menesiu blaivybes jubiliejus suejo![]()
arfa rašė: Nereikia buti tokiam izeidziam, cia juk virtualus pasaulis, netikras...

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias