Pastabos ir pasiūlymai

Šiame forume kalbėkime apie įvairius forumo reikalus, užduokite klausimus, ypač "techniniais" reikalais, siūlykite ir kritikuokite. Tik nelabai skaudžiai ;)

Re: Pastabos ir pasiūlymai

Standartinė Nika » 2010-02-08 15:30:10

Admin rašė:Gal tiesiog daugiau reiktų rašyti į forumėlius apie alkoholizmą, priklausomybes, kaip negerti, o ne į "susitikimus", "atsipalaiduokime" ir pan. Ir problemos išsispręstų savaime.

Iš tikro puikus pasiūlymas, rašykime ten, kur kažkas laukia palaikymo...
Beje, galima užsidėti varnelę nustatymuose - "perspėti mane, kai bus parašytas atsakymas", ir taip pasirinkti rūpimas temas, o vartotojo valdyme pažymėti vartotojus, kurių pranešimai bus ignoruojami (ne visiems, aišku ;)), o kurių bus paryškinti.
Evald, neskubėk ;) net labai labai neskubėk :!:
Vartotojo avataras
Nika
Senbuvis

Standartinė Pumputis » 2010-02-14 06:55:29

Kadangi buvo rašoma apie forumą tai atkėliau iš : viewtopic.php?f=4&t=1278#p28307, t.y iš temos ''Išmokau gerti!..?'':
Pasiklydes rašė:................. į šita foruma galima išeiti netik per raktinius žodžius ir supratimus "Alkoholizmas", "Noriu mesti gerti"... svetainė skirta apie alkoholį ir apie su juom susijusius dalykus, vat žmonės kai kurie ateina pasižiūrėti kas juom susije... užsimiršta kartais kai ne kurie jog skirta ne Blaivybei ir su tuom susijusiais dalykais, o apie Alkoholį..............

Neprisimenu dabar tiksliai per kokius žodžius suradau forumą, bet tai tikrai nebuvo ''Alkoholinių kokteilių receptai'' arba ''Sugėrovų paieška''. Labai gerai , kad forume rašoma apie alkoholį ir su juo susijusius dalykus. Žinių apie tai įgijau čia pakankamai daug. Ir pagilinu jas dar beveik kasdien. Bet nemanau, kad forumas yra skirtas alkoholio vartojimo skatinimui ar propagavimui, vartojimo tradicijų puoselėjimui ir panašiai.

Čia, viewtopic.php?f=19&t=470&start=180, yra labai aiškiai išdėstytas Ne-gerk tikslas:
Admin rašė:..................
Ką tik gavau klausima: Ar Tavo minimas "mūsų pagrindinis tikslas" yra blaivybė?
Ačiū, nes supratau, ką atsakysiu negalvodama :)
Kiekvieno mūsų, manau, tikslas yra blaivybė, bet jo nepasieksim, jei nepadėsime sveikti ir kitiems alkoholikams.
Ne-gerk tikslas - padėti atsitiktinai (ar neatsitiktinai) užklydusiems į šią svetainę ir forumą pasakyti, parodyti, kad galima išsigelbėti nuo alkoholizmo, yra išeitis, ir mes siūlome daugybę priemonių - viską, kas padėjo bent vienam iš mūsų. Taigi, šiuo atveju ne mano blaivybė yra svarbiausia - svarbiausia yra blaivybė to žmogaus, kuris dar geria, kuris pirmąkart atėjo į forumą................
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Pumputis
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2010-02-14 08:40:03

Kaip gert, mane asmeniškai mokyti nereikia. Aš pati puikiai tai dariau 20 metų...
Šiame forume aš ieškau blaivybės, o ne girtų svaičiojimų.
Pagaliau, tiems, kurie dėl įvairių priežasčių vis dar geria, yra specialus skyrelis... Nereikia čia po visą forumą "taškytis"...
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-02-14 10:07:58

Pumputis rašė: Bet nemanau, kad forumas yra skirtas alkoholio vartojimo skatinimui ar propagavimui, vartojimo tradicijų puoselėjimui ir panašiai...

Na šitoje vietoje irgi sutinku, kaip vartoti dauguma ir patys jau kažkur susižinojo ir pabandė.. kur tu čia matai forume skatinima atėjusiems vartoti??.. Manau atviro skatinimo tikrai nėra, o jei kas kažkur tarp eilučių ka suranda na ka padarysi, tokia ju valia... :wink:
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė Nika » 2010-04-06 08:18:05

Noriu pranest, kad forumo as nebetvarkau, tai visi prasymai - Admin ;)

P.S. gavau i PM zinute del avataro, bet apskritai avatrai - reikalas slidus. Jie kartais dingsta nepriklausomai nuo musu valios.
Pasiskaitykit, yra daug info forume ir inete. Siaip turetu buti forume avataru biblioteka, ja turi padaryt forumo programeris...
Vartotojo avataras
Nika
Senbuvis

Standartinė Admin » 2010-04-06 11:36:42

Ačiū, Nika, kaip žinome, viskas turi pradžią ir pabaigą...
Atsiprašau iš anksto, kad nebūsiu tokia operatyvi, nepildysiu prašymų tą pačią minutę :) tačiau būtinai atsižvelgsiu į visas žinutes ir stengsiuosi kuo greičiau padaryti, ko prašoma... kiek jėgos leis :)
Admin
Site Admin

Standartinė Brigita » 2010-04-06 11:50:10

Ačiū, Nika, tau už viską. Didelis ir begalinis AČIŪ :) . Tik asmeniškai prašau, nepalik manęs "ant ledo" ir toliau :lol: :lol: :lol: ...
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė Nika » 2010-04-06 21:31:33

Kad aš jau senokai forume nieko nedarau, yra būrys moderatorių, o techniniai klausimai, manau, drąsiai gali būti iškeliami šiame skyrelyje, ir kaip anksčiau, visi dalinsimės tuo, ką žinom.
Yra skyrius DUK - dažnai užduodami klausimai, ten yra daug patarimu. O jei jau nepadės - Admin su programistu pagelbės :)
PS Brigita, kaip tave paliksi... :D
Vartotojo avataras
Nika
Senbuvis

Standartinė arunas-studentas » 2010-04-16 16:22:17

militarys rašė:{...}
-14d. citrina ištryne vieną savo postą visai kitoj temoj,
-14, 15, 16 d.d. Evaldas trynė daug savo postų, bet jis daro seniai ir metodiškai {...}

Šio internetinio forumo skirtumas, nuo AA grupės susirinkimo, nuo čato, nuo forumiečių susitikimo ir kitų komunikacijų, skiriasi tuo kad jis turi išliekamąja vertę. Mintis ir diskusijas galima rasti bet kada vėliau. Ir nekartoti senų klaidų ar visada rasti analogiškos problemos sprendimą. Ir kiekvienas naujas post'as sukuria papildomą pridedamąją vertę. Viskas kas sukaupta yra mūsų visų bendras turtas. Bet jis vertingas tik tol kol jis yra vientisas. Kai yra išmetinėjami postai - visas šis turtas pradeda prarasti prasmę. Ir galiausiai liks padrikos mintys, kažkokie pašnekesiai su oru :( Todėl mano manymu negalima leisti trintis savo ankstesnių pasisakymų, nes tai ne tik paties reikalas, o viso forumo reikalas. Natūralu, kad egzistuoja netyčinės klaidos ir etc. Išimtims surastume atskirą procesą.
"Dažnai labiausiai bijome daryti tai, ko mums labiausiai reikia" - Timothy Ferriss
arunas-studentas
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-04-16 18:59:42

Na aš išvis kažkada norėjau visus savo postus ištrinti kiebienė matery ir išvis išsiregistruoti velniop... bet priėjome su Admine nuomonės, kad labai beryšio paskui bus kai žiojės tokios skylės bendroje forumo postų struktūroje... pasakei, kuri laika paredagavai ir viskas keliauja į archyvą.. :wink:
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė Pumputis » 2010-06-24 12:21:38

Admin rašė:Sveiki,
Čia mes drąsiai galite išsakyti viską, kas mus neramina ar džiugina.
Kalbame taip, kaip mokame - nėra nei teisėjų, nei kritikų.
Čia ta vieta, kur mokomės kalbėti... klausytis... išgirsti...

Šios eilutės yra iš mano kreipimosi Ne-gerk svetainėje. Manau, kad jose pasakyta labai daug. Bet ar tai tiesa šiandien?
Ką tik gavau klausima: Ar Tavo minimas "mūsų pagrindinis tikslas" yra blaivybė?
Ačiū, nes supratau, ką atsakysiu negalvodama :)
Kiekvieno mūsų, manau, tikslas yra blaivybė, bet jo nepasieksim, jei nepadėsime sveikti ir kitiems alkoholikams.
Ne-gerk tikslas - padėti atsitiktinai (ar neatsitiktinai) užklydusiems į šią svetainę ir forumą pasakyti, parodyti, kad galima išsigelbėti nuo alkoholizmo, yra išeitis, ir mes siūlome daugybę priemonių - viską, kas padėjo bent vienam iš mūsų. Taigi, šiuo atveju ne mano blaivybė yra svarbiausia - svarbiausia yra blaivybė to žmogaus, kuris dar geria, kuris pirmąkart atėjo į forumą.
Nenorėčiau, kad užsukęs naujokas, pasiskaitęs mūsų "protingas" mintis pamanytų: ir čia tas pats velnias, ir čia kaip namie, ir čia reikia "žinoti, ką rašyti", ir čia reikalavimai, kritika... belieka gerti.........

Žmogus, kuris dar geria, kuris pirmąkart atėjo į forumą ir kurio blaivybė mums yra svarbiausia pamato tokį post'a:
Pasiklydes rašė:Na nežinau ka gauni tu, bet aš galiu patvirtinti kad tema "Alus" tikrai palaikoma, maža to liepos mėnesi ketinama organizuoti alaus šventė, maždaug numatyta šventės vieta, dalyvių irgi nemažai.. apie tai žinoma bus informuota ir forumo bendruomenė.. :wink:

O gal kas nors jau pasikeitė šiame forume? Gal čia atėjus reikia ieškoti ne blaivybės, o sugėrovų ar sponsorių. Dalintis ne mintimis apie sveikimą, o kuri alaus rūšis yra geresnė ar kuris gėrimas skanesnis. Gėrimo patirties manau pakankamai turi visi čia besilankantys, bet ar ji padeda tam pirmąkart atėjusiam ir kenčiančiam aš nežinau. Jeigu aš pirmąkart atėjęs į forumą būčiau radęs panašų parašymą tikrai būtų belikę gerti toliau, kaip sako Admin .Ar vietoj išsigelbėjimo nuo alkoholizmo mes naujam žmogui pasiūlome gerti toliau dalyvaujant alaus šventėse ir panašiai?
Gal padiskutuokim visi apie tai ar reikalingas alkoholio ir jo vartojimo propogavimas bei skatinimas forume, kol jis nepasidarė gerk.com forumu kaip rašė Nika.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Pumputis
Senbuvis

Standartinė Pumputis » 2010-06-24 12:49:25

Nika rašė:O gal tikrai čia sukuriam dar vieną forumą - GERK, kad galėtų išsilieti išsikalbėti geriantys...

Pritarčiau. Kažkada kaip paskaičiau girtų rašliavų temoje ''Noriu mesti gerti'' buvau pasiūlęs tebevartojantiems rašyti į temą ''Noriu gerti''.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Pumputis
Senbuvis

Standartinė minde » 2010-06-24 18:26:23

Nika o gal nereike šito propoguoti ka?
Nika rašė:O gal tikrai čia sukuriam dar vieną forumą - GERK, kad galėtų išsilieti išsikalbėti geriantys...
Šendien aš blaivas ir taip diena po dienos.
minde
Dažnas svečias

Standartinė minde » 2010-06-25 12:29:10

Nika suprantu tave.Man alaus tema yra aktuli,gal net ir labai?Tačiau anas žmogutis tikrai maišo visas kortas čia,gal tesiok reike i ji nekreipti diemesio?Išpradžiu man patiko ka jis raše,bet dabar žiuriu kad jis visikai pametes galva del to alaus,man tai nebepatinka.Šaunu NIKA kad forumas padejo tau išblaivėti ir surasti dauk draugu.Bet jei mes visi pradesim taip rasiti kaip jis tada forumas bus GERK_COM.Tada lieka tik vienas klausimas,kam mes padesim,taip kaip tau padejo?Tesiok bandikim i ji nekreipti diemesio.O moderatorei gali ir istrinti jo pasisakimus
Nika rašė:Minde, man nesuprantama tada... Forumo tikslas buvo padėti žmonėms negerti. Jei jis kitoks - yra įdomesnių forumų :) Šitas man brangus tuo, kad padėjo rasti kelią į blaivybę, čia buvo beveik ir pradžia blaivybės, čia ją stiprinau, čia sutikau ir šiandien mylimus žmones, na netinka man čia girti pokalbiai apie alų, netinka...
Šendien aš blaivas ir taip diena po dienos.
minde
Dažnas svečias

Standartinė Pasiklydes » 2010-07-07 17:17:13

Pumputis rašė:Pritarčiau. Kažkada kaip paskaičiau girtų rašliavų temoje ''Noriu mesti gerti'' buvau pasiūlęs tebevartojantiems rašyti į temą ''Noriu gerti''...

Manau temų kūrimas forume irgi yra svarstytinas ir pozityvus dalykas, bent jau daug brandesnio bendravimo apraiška nei jau sukurtos temos suvarymas, pratrynimas, sukritikavimas ir pan. Taip, irgi gerai pamenu kad vienu metu būtent minėta tema buvo kokių tik nori temų ir diskusijų vieta, po to taip atsirado ir Pušynėlis ir kitokios temos, manau vien todėl kad ta tema taptų savo ne tik pavadinimu bet ir turiniu kokia yra dabar.. Puiku.. :wink:
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Apie forumą

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias