Kam naudingas alkoholis?

Re: Kam naudingas alkoholis?

Standartinė rymkas » 2010-07-20 15:01:24

NE, CIA AŠ APIE SAVE MATAI KAI PAGĖRIAU DVIDESIMT METELIU TAIGALVOJU JAI BUCIAU NEGĖRES TAI TŲ NEURONŲ SMEGENINĖJ MAN BŪTŲ DAUGIAU LIKE SNAPSAS GI NEURONUS NAIKINA O KUO MAZIAU TURI TUO DURNESNIS ,NORS NEZINAU KIEK JU IS PRADZIU BUVO? :D
tik laikas is akmens gali uzauginti gele
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Standartinė Citrina » 2010-07-20 15:14:41

rymkas rašė:NE, CIA AŠ APIE SAVE MATAI KAI PAGĖRIAU DVIDESIMT METELIU TAIGALVOJU JAI BUCIAU NEGĖRES TAI TŲ NEURONŲ SMEGENINĖJ MAN BŪTŲ DAUGIAU LIKE SNAPSAS GI NEURONUS NAIKINA O KUO MAZIAU TURI TUO DURNESNIS ,NORS NEZINAU KIEK JU IS PRADZIU BUVO? :D

A, didziosiom raidem rasai, tai jau, reiskia, reki?
Reki, tai gal supykai? A tai ko pyksti tuomet? Kas gi kaltas, kad gerei 20 metu?
Jei labai nori gert, bet negali, cia jau tavo asmenines problemos.
"Jeigu idėja iš pirmo žvilgsnio neatrodo absurdiška – ji yra beviltiška."
Albertas Einšteinas
Citrina
Senbuvis

Standartinė rymkas » 2010-07-20 15:23:58

oi,oi as ne kompiuteristas nezinau kad didžiosios,raidės reiskia rėkimą prašau atleisti ,aišku kad mano problemos kad gėriau ir jau tikrai niekieno kito prisiimu sau visa kaltę su iš to išplaukiančiom pasėkmėm bet tai kitiems matai neturėtų rūpėt aš pats sprendžiu šia problema ir puikiai su ja tvarkausi pakolkas.ypatingai siandien :D
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Standartinė kristina » 2010-07-20 15:50:31

kažkas šiandien nervuotas, kažkam musiau išgert neduoda :D
Vartotojo avataras
kristina
Senbuvis

Standartinė rymkas » 2010-07-20 17:52:00

ot labai idomu kas turi teise neduot noreciau seniai buciau pasiemes ana guli bufete. :D
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Standartinė Pumputis » 2010-07-20 19:38:16

rymkas rašė:ot labai idomu kas turi teise neduot noreciau seniai buciau pasiemes ana guli bufete. :D

Tik būk žmogus bent nepulk veiksmais įrodinėt, kad gali. Manau visi forumiečiai tuo tiki. Pas mane niekad negulėjo. Kai gėriau negulėjo, nes išgerdavau. Kai nustojau gerti neguli, todėl kad šis cheminis produktas man šiandien nereikalingas.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Pumputis
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2010-07-20 22:23:32

Pumputi,
ramiakas :lol: :lol: :lol: . Rymka "pasikaustęs" anuo klausimu :lol: :lol: :lol: . Jis ir mane erzina, pažadėjo man, jei pradėsiu gerti, "ant vinčenso" paskolinti babkių :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Bet aš niekada nebuvau vyno mėgėja. O alaus iš jo gauti nesitikiu, kadangi pats negeria, tai ir man neduoda :lol: :lol: :lol:. Pasaka pasibaigia: gyvenu blaiviai :P .
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė rymkas » 2010-07-21 17:36:46

KAS PADĖTA TAI NERUŠ MAŽU TEN PASIDĖJO TAS KAS NETURI PROBLEMŲ SU SIUO REIKALU,IR AS NETURIU BŪT KLIŪTIS TAM PASIDĖJIMUI, VADINASI ŽINO KAD NEISGERSIU? ,DINOZAURAI JŪS NORIT PAMOKYT KAD VEIKSMAIS NEREIK IRODINĖT ŽINAU ŠITA TIESA SENA KAI PASAULIS IR BE JŪSŲ PAMOKSLŲ UZTAI IR BLAIVAS. :D :idea:
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Standartinė militarys » 2010-07-21 17:43:16

rymkas rašė:KAS PADĖTA TAI NERUŠ MAŽU TEN PASIDĖJO TAS KAS NETURI PROBLEMŲ SU SIUO REIKALU,IR AS NETURIU BŪT KLIŪTIS TAM PASIDĖJIMUI, VADINASI ŽINO KAD NEISGERSIU? ,DINOZAURAI JŪS NORIT PAMOKYT KAD VEIKSMAIS NEREIK IRODINĖT ŽINAU ŠITA TIESA SENA KAI PASAULIS IR BE JŪSŲ PAMOKSLŲ UZTAI IR BLAIVAS. :D :idea:

ko čia rėkauji :|
militarys
Senbuvis

Standartinė Pumputis » 2010-07-22 09:25:12

rymkas rašė:KAS PADĖTA TAI NERUŠ MAŽU TEN PASIDĖJO TAS KAS NETURI PROBLEMŲ SU SIUO REIKALU,IR AS NETURIU BŪT KLIŪTIS TAM PASIDĖJIMUI, VADINASI ŽINO KAD NEISGERSIU? ,DINOZAURAI JŪS NORIT PAMOKYT KAD VEIKSMAIS NEREIK IRODINĖT ŽINAU ŠITA TIESA SENA KAI PASAULIS IR BE JŪSŲ PAMOKSLŲ UZTAI IR BLAIVAS. :D :idea:

Nemanau rymkai, kad šiame forume tave kasnors nori pamokyt. Kad be pamokslų išlieki blaivas irgi yra labai džiugu. Dažnai mini dinozaurus? Gali man paaiškinti kas tai yra? Gal net ir forume tokių jau atsirado?
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Pumputis
Senbuvis

Standartinė tutis » 2010-07-22 09:48:14

...čia panašiai, kai "pats muša pats rėkia" :mrgreen:
Aš taip nenoriu būti :roll:
Man vidinę ramybę suteikia teigiamos mintys, stengiuos neįsileisti savo galvelėn ermideliškų abejonių, tuo nutolindamas užgėrimą nuo savęs 8) .
Man alkoholis nuodas, vadinas žalingas,... tevartoja jį tie kam malonumas :wink:
......atėjo prasta mintis - galvoju iš naujo,
...vėl neigiama - vėl iš naujo!
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2010-07-22 10:34:17

O aš tą, kaip rymkas rašo "seną tiesą" atradau ne taip ir seniai. Echhh, kodėl man jos nepakuždėjo sugėrovai? :lol: :lol: :lol: .
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė rymkas » 2010-07-22 23:29:03

tai galiu pasakyt ka galvoju jei nori gert ir jis tau gėrimas tai tada nuodas, ojai plauni mašinos stikla stiklas būna svarus is ko pilstuka daro is langu ploviklio,jai galvosi kad tai gerimas tai ir bus gerimas jei galvosi kad ploviklis vadinasi ploviklis.tuo noriu pasakyt kad gyvenime jo vistiek neisvengsi reik ismokt negalvot apie ji kaip gerima ,man taip atrodo tik.
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Standartinė minde » 2010-07-23 10:35:57

Čia aš su rymka sutiku.Buvo taip per klaida suvalgiau saldaini su likeriu,na ir kas.Aš ji premiau kaip saldaini o ne kaip alkoholi.Kam man dabar save gruzinti kad jis buvo su alkoholiu.Jei aš pradesiu save gruzinti kad jis buvo su alkoholiu.Neabejoju kad bus atkritis,tai kam man save gruzinti,priemiau kaip saldaini ir tiek o ne kaip alkoholi.
rymkas rašė:tai galiu pasakyt ka galvoju jei nori gert ir jis tau gėrimas tai tada nuodas, ojai plauni mašinos stikla stiklas būna svarus is ko pilstuka daro is langu ploviklio,jai galvosi kad tai gerimas tai ir bus gerimas jei galvosi kad ploviklis vadinasi ploviklis.tuo noriu pasakyt kad gyvenime jo vistiek neisvengsi reik ismokt negalvot apie ji kaip gerima ,man taip atrodo tik.
Šendien aš blaivas ir taip diena po dienos.
minde
Dažnas svečias

Ankstesnis

Grįžti į Kas yra alkoholizmas?

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias