Geriu alų...

Re: Geriu alų...

Standartinė kristina » 2010-02-03 14:36:10

Gurmanai :lol: Tu Pasiklydęs, manau ir nuo kotletų nestorėji.
Vartotojo avataras
kristina
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-03-13 17:51:05

Buvome šiandien užsukę i Bravaria pasėdėti papietauti pasibendrauti, mjooo... tos aplinkui alaus milžiniškos cisternos katilai rezervuarai davė ispūdinga efektą, ypač kai negėrėme to alaus tik šiaip stebėjome kas dedasi aplinkui.. ore tarytum kabojo salyklo apynių mielių aromatas, nors kirvi pakabink... alaus bokalai jau net ne puslitriniai o išvis tokie kokių retai kur pamatau... kažkaip sunkiai aš ten pratempiau ta laiką ir tikrai su malonumu iš ten išėjau.. ka ten daugiau man veikti jei negerti alaus??.. :?
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė tutis » 2010-03-14 00:13:10

..nepanašu, kad alubaryj rinktusi kojinių megzt bobulės,... :wink:
......atėjo prasta mintis - galvoju iš naujo,
...vėl neigiama - vėl iš naujo!
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė arunas-studentas » 2010-03-14 01:39:43

Pasiklydes rašė: {...} ka ten daugiau man veikti jei negerti alaus??.. :?

be girtų šaškių galima bravarijos karką ar niurnbergo dešreles valgyti...
"Dažnai labiausiai bijome daryti tai, ko mums labiausiai reikia" - Timothy Ferriss
arunas-studentas
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-03-14 11:12:45

arunas-studentas rašė:be girtų šaškių galima bravarijos karką ar niurnbergo dešreles valgyti...

Man beje ir nuo tos taukinos karkos net vaizdo bloga pasidarė, feee... suvalgeme tokias patiešnas salotas, naminės giros kuri beje laaabai skani ir lauk... O dėl bobučių ir mezgimo ir viso kito, tai bent mūsų apsilankytu laiku buvo ale šeimyniniai pagrinde susitikimai, tik įdomūs tie susibėgimai, pusę stalo alaus bokalai, kepta duona ir taukuose plaukiojanti kiaulės karke, kita pusė vaikučiai su pieštukais, paišalynėmis ir žaislais.. o ir pensinykų senjoritų matėsi, megzti lyg nemezgė, nes vėlgi alaus matyt užėjo o ne dešrelių...
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė Edvardas » 2010-03-14 20:04:34

Ekstrymas esi :)
Vartotojo avataras
Edvardas
Senbuvis

Re:

Standartinė Pasiklydes » 2010-07-16 16:39:32

Dalia rašė:Jei tą alų gėrei diena iš dienos ilgą laiką ir nebegali be jo - pabandyk pereiti prie silpnesnio alaus ir palaipsniui mažink...

manau tai galioja būtent gėrimui iš dienos i dieną ir ilga laika, nors dėl to silpnesnio alaus nesu tikras ir apskritai ka vadinsime silpnesniu, jei žmogus užsivožia ant viršaus vodkės kad "geriau kabintų" tai jau kaip mano draugas vienas sakė, tai nebe alus, o "alaus gėrimas".. :D Reikia manau atskirti kur žmogus nori alumi pasimėgauti ir kur nori kad greičiau, o dažnai ir kad pigiau nusitašyti, tada gi galima būtų rasti ir dar pigesnių būdų, bet juose jau mažai kas susiję su alumi... :wink:
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-07-17 12:18:25

kristina rašė:Gurmanai Pasiklydęs, manau ir nuo kotletų nestorėji...

Nium a ko storeti.. forma ir reljefa visad reikia prižiūrėti nelygu kiek pasimegauji alučiu... :D
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė rymkas » 2010-07-20 00:38:47

Sakau atvirai tapau alkoholiku dėl begalinio noro gert alų net budamas girtas jo labiau norejau už degtine ,brendi ar likeri tai gerimas nuo kurio viskas prasideda bent jau man. na gerai prirasiau cia kruva ir dingstu sėkmės blaivybėje.
tik laikas is akmens gali uzauginti gele
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Standartinė rymkas » 2010-08-11 23:49:06

kiekvienas alaus butelis primena kad egzistuoja stipresnių gėrimų,nors as ir nuo alaus jau girtas būdavau :D
tik laikas is akmens gali uzauginti gele
Vartotojo avataras
rymkas
Dažnas svečias

Ankstesnis

Grįžti į Apie alų ir kitus gėrimus

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias