Alkoholikas ir MEILĖ.....

Re: Alkoholikas ir MEILĖ.....

Standartinė minde » 2010-05-22 11:00:39

Na man vaiko neatiduos vien atrade irasa kad gydziausi minesotoi ir ne viena karta.O darba zinuoma kad turiu,o busto kur gyventi kaip tik dabar ir ieskau.
Egidijus rašė:JA,reiketu noro,motyvacijos.Tavo moteris nei to nei ano neturi..... liudna bet ka padarysi.kodel isitikines,kad tau vaiko teismas neatiduos?Skirybu atveju turi kur gyvent ir socialiniam darbuotojui parodyt vaikui auginti bei aukleti palankias salygas?Na kiekvienoje situacijoje yra savaip,gal tau geriau zinoti su kuo vaikui butu geriau.Jei turi darba ir tas vadinamas salygas nueik i vaiku globos ir rupybos skyriu bei pasitark ka daryti,gal tavo moteriskei duos koki ispejima,pagasdins gal ji atsitokes bei pakeis poziuri i gyvenima.
Šendien aš blaivas ir taip diena po dienos.
minde
Dažnas svečias

Standartinė Egidijus » 2010-05-22 12:44:25

Minde kur tas yrasas yra?Po "Minesotos" as laikiausi vairavimo teises ir neatrado nors ir klausinejo.Gal ir yra tie yrasai kur nors bet turi senaties termina manau.Psikalbek grupeje su zmonemis,gal sakau vertetu nueiti i globos ir rupybos skyriu.
Nesvarbu kiek kartu krenti,svarbu kiek kartu sugebi atsikelt.
Egidijus
Dažnas svečias

Standartinė Nika » 2010-05-23 06:32:40

O kur cia apie meile... ? :shock:
Vartotojo avataras
Nika
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2010-05-23 07:59:23

Netryniau todėl, kad, gal ir klystu - tarpusavio bendravimas - gal irgi meilė? Tuo labiau, kai kalbama apie vaikus... Nežinau, gal klystu, tik nenoriu būti kategoriška... :?
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė minde » 2010-05-23 14:09:24

Nika cia apie tevo ir vaiko meile kalbu
Nika rašė:O kur cia apie meile... ? :shock:
Šendien aš blaivas ir taip diena po dienos.
minde
Dažnas svečias

Standartinė Brigita » 2010-05-23 19:45:34

Sutarkime, jog detalesnę informaciją pasidalinkite asmeninėmis žinutėmis, kitaip turėsiu trinti :cry: .
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė Perlas » 2010-08-14 00:53:56

Labux visiems.Na jei butumet istryne tai as neperskaityciau!Aciu!Man mano vaika grazino(buvo atimtos motinystes teises)tik todel,kad buvau praejusi 2 kartus Minesota!!!!!!!!!!!!!!!Kokie uzrasai,kur tai yra?Jei ir yra ,tai tik pliusas zmogui,nes jis valdo situacija ir savo liga,bet nesivolioja griovyje ar pakrumy,nemusa zmonos,neskriaudzia savo vaiko.Pagal mane tegul visame mieste iskabina plakatus ,kad as esu praejusi 3 Minesotos,stoviu narkologiniame iskaitoje,bet as nebestoviu prie parduotuves girta girtutele ir nesikeikiu kaip "muzykas"!8 metus esu AA nare,ir nei karto nesu pasigailejusi,o pries ateidama sakiau,kad as ne alkogolike!!!!Bet visada buvau girta.Siaip tai jei reikia apie mele,tik meile vaikui mane paskatino nueiti prisidoti i narkologini!MEILE!
Perlas
Dažnas svečias

Standartinė Gertruda » 2010-08-14 09:55:49

Perlas, nebedusk ir neberek :) Tu pasiekei saves suvokimo taska ir tai sveikintina. Eik pirmyn!
Paveikslėlis

"Ir kai tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda tau įgyvendinti šį troškimą…” Paulo Coelho
skype sese34
Vartotojo avataras
Gertruda
Dažnas svečias

Ankstesnis

Grįžti į Alkoholizmas ir meilė

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias