Niekas nekaltas, kad serga, nei pats žmogus, nei jo artimieji. Bet, prisiimti dalį atsakomybės už savo "pagalbas" ir blaškymąsi, provokuojantį alkoholizmo atkryčius, deja, tenka.
Viltis miršta paskutinė.
Svarbi rašė:Ilgus metus padejau jam, ir atlikau visokius ko-alkoholikes vaidmenis, visus kurie yra
surasyti temose apie alkoholizma ir ju seimas. Manau visas tas stadijas as praejau.

Jurga rašė:vejai.... atsakomybe uz uzgerimus ir atkricius prisiima pats alkoholikas. Kol uz ji prisiims atsakomybe kiti tol jam nebus jokios prasmes nebegerti.
Gertruda rašė:Bendrauk su sveikais, optimistiskais zmonemis. Tau siuo gyvenimo laikotarpiu visiskai nenaudinga prisiimti atsakomybiu arba asaru maiseliu is alkoholiku patirties.
Citrina rašė:Gertruda rašė:Bendrauk su sveikais, optimistiskais zmonemis. Tau siuo gyvenimo laikotarpiu visiskai nenaudinga prisiimti atsakomybiu arba asaru maiseliu is alkoholiku patirties.
O. Šitas patarimas ir man praverstų.Būkite maloni, parašykite, kur yra sveikų ir optimistiškų žmonių?
P.S. (Tik dėl Dievo meilės, nenurodinėkite tų, kurie valgo antidepresantus.)
makselas rašė:[ kol aš galvodavau, kad esu pats (kručiausias) tai taip ir būdavo, va tik kiti to nematydavo. Jeigu aš netikiu, kad ir pats blogiausias žmogus, turi optimizmo, tai niekas man to ir neįrodys.
Citrina rašė:Geriantį žmogų paleisti laisvėn, gali trukdyti pavydas: a vdrug jis su ta fėja nustos gerti?![]()
Siaubas. Jau vien dėl to "reikia" dėti visas pastangas, kad priverstum jį sugrįžti.
Užgėrė vyras, ir ramu. Atkeršyta už visokias fėjas. Ir įrodyta pačiai sau, kad kita ne geresnė.
Myli žmogų, nori, kad jis būtų laimingas, susitaikyk, kad gal jis bus blaivus, laisvas ir laimingas su kita...
Svarbi rašė:Tikrai nesu tokia, kaip mane čia apibūdinai Citrina.
Gertruda rašė:butinai tave nugirdysiu, kad paskui man tarnautum kaip gulbei
Grįžti į Alkoholizmas ir meilė
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias