Šeimyniniai santykiai

Re: seimyniniai santykiai

Standartinė m.astule » 2009-03-07 13:41:29

Na,taip,sunku priimti kitą žmogų tokį koks jis yra, su trūkumais ir privalumais. Sunku suprasti, kad jis gali būti reikalingas ne tik tau vienam. Dar sunkiau įvertinti ar tikrai jis reikalingas tau. Todėl egzistuoji šalia vienas kito ir lauki kažkokio nušvitimo ar dar ko, kuris gal niekada ir neateis. Tikriausiai panašūs jausmų išbandymai užgriūna ir tas šeimas, kuriose alkoholis retas svečias. O apie pasitikėjimą.... Kai jis šimtus kartų sutryptas ir išvoliotas dumble, nežinau kas tai yra aplamai. Jau pamiršau. O taip gera būtų kad kas primintų.
m.astule
Naujokas

Standartinė oze » 2009-03-07 17:31:39

Meile,dziaugiuosi,kad tau pasiseke.Tik po isdavystes labai sunku atsitiesti ir vel patiketi tuo kuo tiketa :(
Paveikslėlis
oze
Senbuvis

Standartinė Nika » 2009-03-07 22:42:02

m.astule rašė:Nes tas ka turi slėpt, visada juos ištrina. Tačiau pavyko kai ka sužinot. Tikrinkit ir jūs, tai bent jau žinosit, su kuo miega jūsų antrosios pusės.

Na jei ištrina, tai sąžinė irgi nerami... O jei patikrinčiau ir ką tai rasčiau - tai būtų ir mano nerami dvigubai, :) kad lindau, kad nepasitikiu, kad nesąžininga, ir kad vyksta dar kažkas... Gal tiek to - kas nuo to pasikeis :( Jei jau vyksta kažkas, mes moteriškės visais pojučiais pajuntam 8) , nereik ir smsu, taip kad berniukai, jei dama tyli, nereiškia, kad ji nieko nesupranta. Ateis ta valanda, kai bus trenkiama durim ir tiek.
O beje, kokie sms parodys, kas vyro galvoj dedas, kokios fantazijos ten verda, daugybė gyvena šeimose ir svaigsta nuo minties apie kokią laukinę orchidėją :D
Vartotojo avataras
Nika
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2009-11-04 08:01:02

Seima mano isirus, tai tokie ir santykiai... :( . Gerai, kad dar mama palaiko mano ejima i susirinkimus, pati vis per telefa primena, kad eiciau pas anonimus :wink: .
Man tik skaudu, kad velokai supratau save, savo vidu, savo problema ir radau tinkama sprendimo buda. Bet reikia gyventi, kokia bebutu si diena. Tai ir stengiuosi gyventi...
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė Jurga » 2009-11-04 14:10:24

Brigita rašė:Man tik skaudu, kad (velokai) supratau save, savo vidu, savo problema ir radau tinkama sprendimo buda....

Ismesk zodeli "velokai" ;)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Jurga
Senbuvis

Standartinė arunas-studentas » 2009-11-04 14:18:02

m.astule rašė:Aš tikrinu sms-us. Jeigu dar būna ka tikrint. Nes tas ka turi slėpt, visada juos ištrina. Tačiau pavyko kai ka sužinot. Tikrinkit ir jūs, tai bent jau žinosit, su kuo miega jūsų antrosios pusės.

Vieną kartą mano žmona perskaitė sms'us mano telefone. Nuo to karto žegnojasi, kad daugiau niekada neskaitys... Jei antra pusė nepasitiki ir tikrina tave - ji jau yra raguota. Ir tai priežastis, o ne pasekmė...
"Dažnai labiausiai bijome daryti tai, ko mums labiausiai reikia" - Timothy Ferriss
arunas-studentas
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2009-11-11 09:59:15

Neseniai grįžau iš tėvukų. Nuvežiau parodyti metinį medalį. Ir pagalvojau: ale visai gerai, kai mama netikrina rankinės :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...
Paveikslėlis

Nujaučiu, kad kažkur giliai tavyje yra žmogus, kurio niekas nepažįsta. A. Hičkokas, T. Vailderis
Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2009-11-11 11:02:25

Brigita rašė:Neseniai grįžau iš tėvukų. Nuvežiau parodyti metinį medalį. Ir pagalvojau: ale visai gerai, kai mama netikrina rankinės ...

Nium ir ką šeimyna kaip sutiko pamačiusi medaliuką, kokie pasisakymai, įdomu gy.. :wink:
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė Brigita » 2009-11-11 14:09:51

Viskas normaliai, gal tik rašyti ir nagrinėti, lyginti ir vėl pergalvoti viską man šiandien dar sunku :( ...
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Brigita
Senbuvis

Re: Šeimyniniai santykiai

Standartinė Pasiklydes » 2010-03-01 08:11:14

Šudini tie santykiai... negeri savaitėmis mėnesiais, tai vistiek tas pats, laukimas gėrimo, paragauji, oj taigi to ir tikėjomės, to ir reikia laukti, tai kam laukti imk iškart na goriačiuju... laukti, laukimas tai nerimo buveinė, niekad nežinai ko laukti, lengva šizofrenija...
Man tereikia vienintelio kokteilio tam, kad prisigerčiau. Bėda tame, kad neprisimenu kelintas jis būna - tryliktas ar keturioliktas.. Amerikiečių aktorius George F. Burns skype pasiklydes69
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė tutis » 2010-03-01 09:57:28

Pasiklydes rašė:Šudini tie santykiai... negeri savaitėmis mėnesiais, tai vistiek tas pats, laukimas gėrimo, paragauji, oj taigi to ir tikėjomės, to ir reikia laukti, tai kam laukti imk iškart na goriačiuju... laukti, laukimas tai nerimo buveinė, niekad nežinai ko laukti, lengva šizofrenija...

...kiek metų "šūdintasi" sugretinimui su keliais mėnesiais negėrimo :roll:
- a bent pats gali pasitikėti savimi :?:
- o nekaltas naivume :oops:,... nėra vaistų nuo idiotizmo :wink:
......atėjo prasta mintis - galvoju iš naujo,
...vėl neigiama - vėl iš naujo!
Vartotojo avataras
tutis
Senbuvis

Standartinė Pasiklydes » 2010-03-01 12:55:00

Na su šeima kalbejau...
Vartotojo avataras
Pasiklydes
Senbuvis

Standartinė oze » 2010-03-06 20:16:22

Mano dukra labai daznai sapnuoja kad as uzgeriu. Pasakojo kad sapne mane musa ir nekencia.Tie sapnai tokie realistiniai ir ziaurus.Atsikelus dziaugiasi kad tai buvo tik sapnas.
Kai geriau man neatrode ,kad as kazkam darau kazka blogo.Juo labiau dukrai. Siandien suvokiu, kaip mano gerimas ja traumavo ir kokie liko randai. As net neprasau kad ji siandien manim tiketu, kad as niekada negersiu, nes as pati juk negaliu nieko garantuot.Labai reikejo kitu palaikymo ir ju tikejimo manimi blaivybes pradzioj, nes neturejau kuo tiket.Norejau kad jie manim tiketu ir nuo to jauciausi stipresne. Bet pazadai.....zadedama as meluoju.Sau ir kitam.As noriu kad taip butu.Deja as nezinau savo ateities ir niekas jos nezino.As gal but nueisiu is tasko a i taska b jeigu,,,aplinkybes bus palankios.Bet pazadeti kad tikrai taip bus....ne...Pazadeti kitam-tai pozityviai meluoti.Bet argi melas gali but pozityvus?Taip.Kai noriu apsaugot kita zmogu nuo kancios.
Paveikslėlis
oze
Senbuvis

Standartinė kristina » 2010-07-11 16:14:16

trinu.
Paskutinį kartą redagavo kristina 2010-07-20 08:48:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
kristina
Senbuvis

Standartinė arunas-studentas » 2010-07-11 19:08:54

Džiaugiuosi, kad taip faina pas tave! Savo tėvų šeimoje ir aš dabar didelis autoritetas ir aplamai visos giminės ramstis ir pasididžiavimas :) Bet savo šeimoje su savo vaikais per paskutines kelias savaites, kur buvome kartu išvažiavę - patyriau didelį fiasko. Ant vaikų rėkiau, vienžo emocines problemas sprendžiau kumščiu ir kieta ranka... Kad viską gražinti, bent į išeities pozicijas reiks padirbėti. Na bent gerai, kad suvokiu tai...
"Dažnai labiausiai bijome daryti tai, ko mums labiausiai reikia" - Timothy Ferriss
arunas-studentas
Senbuvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Santykiai su šeima

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias